Ua'i i le malosi, aga'i i luma | Lesite 2020 fonotaga aotelega fa'ai'uga tausaga.

1

Toe foʻi mai le tautotogo, amataga fou mo mea uma. Ua ta le logo o le Tausaga Fou, ma o uili o le taimi ua tuua ai se faailoga loloto. O le luʻitau ma le faʻamoemoeina o le 2020 ua mamao, ma o le faʻamoemoe ma le malosi 2021 o loʻo oʻo mai. O le 2021 e le gata o se tausaga fou mo Lesite, ae o se molimau foi o le 15 tausaga o atinae. O Ianuari 30, 2021, Lesite General Manager Lin Min, faatasi ai ma le pulega sinia a le kamupani ma tagata faigaluega uma, sa iloiloina le faagasologa o atinae o le tausaga talu ai ma tulimatai atu i le vaaiga mamao ma sini mo le tausaga fou.

01

Galulue faatasi e fatu ai le pupula——Lauga a le Taitai

02

I le fonotaga fa'ai'uga o le tausaga, na faia ai e Mr. Lin se aotelega o iloiloga mai vaega o le atina'eina o atina'e, fuafuaga mo le 5-tausaga, tulaga lelei o oloa ma le pulega o le 5S, faiga fa'afoe ma pulega fa'apisinisi. Na saunoa Peresitene Lin o le 2020 o se tausaga uiga ese. O le feagai ai ma le mataʻutia o le faʻamaʻi fou o le niumonia, o loʻo feagai ma le lavelave ma le fesuisuiai o le siosiomaga o pisinisi, ma le feagai ai ma tauvaga mataʻutia o maketi, o le a taulaʻi atu Lesite i le puipuia o faʻamaʻi ma faʻagaioiga pisinisi. O tagata faigaluega uma e tuʻufaʻatasia, faʻamalosia lo latou talitonuga, faʻatasi ma le tasi, faʻatoʻilaloina faigata, suʻesuʻe saʻo ma fuafua, fetuunai le gaosiga ma le faʻatulagaina o galuega i se taimi talafeagai, faʻamalosia le malosi ma le naunautai o itu uma o le kamupani, ma faʻamautinoa le saogalemu o " fa'ama'i puipuia" ma le gaosiga ma le fa'agaioiga a le kamupani. Fa'atupuina mautu ma maopoopo, ma maua ai fa'ai'uga lelei.

03

O le 2021 o se tausaga e sili atu ona mamafa mo galuega eseese a le kamupani, ma o se tausaga autu foi mo le faʻaleleia atili o le malosi atoa o le kamupani. E iai le fa'amoemoe o le a le fa'agaloina e matagaluega uma a latou ulua'i fa'anaunauga, ia mautu ma mamao, fa'atino galuega ma fa'amoemoega eseese a le kamupani, ma taumafai e fa'ataunu'uina se manuia i totonu o le kamupani i le 2021. O le fa'ailoga atoa o le fa'atinoga, galulue fa'atasi ina ia ausia se tulaga maualuga. manumalo-manumalo tulaga, ma fausia le susulu faatasi, ma galulue faatasi e faamaea manuia sini lima tausaga atinae a le kamupani.

Fausia faatasi le taua—— Fonotaga o faailoga

Onosa'i, galue le leoa. Lesite e mafai ona ausia ia taunuuga i se tausaga faʻapitoa o le 2020, ma e le mafai ona tuʻueseeseina mai se vaega o tagata faigaluega iloga o loʻo filiga, tuuto ma tuuto. Latou te lagolagoina se uiga faʻapitoa, filiga, faʻamaoni ma faʻatatau i a latou galuega, faʻataunuʻuina o sini i lea taimi ma lea taimi, ma faʻamaʻi tagata uma o loʻo siomia ai i latou i lo latou uiga faʻapitoa.

08

Fa'afeiloa'i tagata faigaluega fou

05

Aufaigaluega lelei

04

Aufaigaluega lelei

07

10 tausaga o tagata faigaluega

06

Faʻapitoa faʻaaloalogia o tagata faigaluega

O 'au sili ona lelei, na seleseleina e le au fusu a Lesite lo latou mamalu i le patipati, faʻamalosia le tele o tagata faigaluega a Lesite e fai nei mea e fai ma faʻataʻitaʻiga, e fusu ma le lototele, e ausia e le tagata lava ia, ma fatuina faʻatasi le taua.

Sese laki, fiafia——Tauvaga Manuia

09
10
11

Tauvaga Manuia

12

Fa'ailoga lona tolu

13

Fa'ailoga lona tolu

14

Fa'ailoga muamua

15

Manumalo i le Taui Sili

Sese laki, fiafia——Tauvaga Manuia

16

O le 2020 ua mavae ua faataunuuina i le pisi, fiafia i le agai i luma, masii i le afu o le felagolagomaʻi, o loʻo i ai taunuʻuga, manuia, fenumiai ma mafaufauga. O i'uga fa'amalieina e maua ai le fa'atuatuaga e aga'i i luma ma fa'aauau pea ona atagia ma fa'avavevave a tatou atina'e. Le saoasaoa o le faaleleia. I le 2021, ua sauni tagata faigaluega Lesite e o, galulue faʻatasi, tumu i le faʻataunuʻuina o le sini o "se laʻasaga laʻititi i le tausaga, o se laʻasaga tele i le tolu tausaga, ma se faʻaluaina i le lima tausaga." O se mataupu fou i le atinaʻeina o Lesite!


Taimi meli: Feb-25-2021