Fausia se fa'ailoga tau alamanuia! Lesite Fine Management Project Launch Conference na fa'ataunu'uina ma le manuia!

I le aso 18 o Setema, 2020, na faia ai ma le manuia le fonotaga a le Fuzhou Lesite Plastic Welding Technology Co., Ltd. i le fonotaga a le kamupani gaosi oloa! Lesite Pule Sili Lin Min, Sui Pule Sili Yu Han, Factory Director Nie Qiuguang, Fuzhou Hongbo Enterprise Management Consulting Co., Ltd. faufautua sinia Chen Kun ma le aufaigaluega uma a Lesite Kamupani sa auai i lenei fonotaga kick-off e tatala faatasi Lesite. O se vaega fou i le pulega lelei a le kamupani.

Pulea lelei, galue malosi e fa'alauiloa le atina'e

01

"E faʻafefea ona fai le pulega o pisinisi? Pe o le po, poʻo le po, poʻo le saʻo ma le manuia mo se taimi umi. Mai le faʻatulagaina o pulega i le faʻaleleia o pulega, e faʻaleleia atili ai le faʻatauvaʻa autu o le kamupani, Lesite e manaʻo e faʻatulaga se faʻailoga i le alamanuia, alu i le le maketi o le lalolagi, ma ausia I le avea ai o se faʻataʻitaʻiga ituaiga alamanuia, e tatau ona faʻalauiloaina le faʻaleleia o galuega faʻatautaia o faʻailoga, fausia se seti o tulaga lelei pulega Lesite, ma faataatia se faavae mausali mo le atinaʻeina vave o le kamupani i luga o le ala maualuga!" Lin Min, pule sili i Lesite Fine Fine Fine Feuia'i tautalaga i le pulega o le poloketi amata fonotaga!

02

I le taimi lava mulimuli ane, na taulaʻi le Pule Sili o Lin Min i le faʻalauiloaina o Fuzhou Hongbo Enterprise Management Consulting Co., Ltd. ma Mr. Chen Kun, lea na amataina ai le galulue faʻamaoni i le va o itu e lua. Ina ia faʻaleleia lelei le faʻagasologa o galuega faʻaleleia lelei, na faʻatūina se vaega faʻalauiloa i le kick-off fonotaga e tofia taʻitaʻi faʻatatau o galuega faatino, faʻatulagaina fuafuaga faʻapitoa faʻalauiloa mai le fua faʻatatau, faʻatulagaina faiga faʻavae, faufale faʻavae totonu, ma isi, ma fa'aleleia le faiga o le pulega o atina'e i se auala atoa.

03

I le fonotaga, na iloiloina ai e Mr. Chen Kun ia galuega faʻaleleia ma faʻavasegaina pulega. Fai mai a ia: O le faʻaleleia o le pulega o se faiga faʻatonutonu e faʻatinoina ai manatu tau pulega eseese ma manatu faʻatautaia o le atinaʻe i soʻotaga pulega uma o le atinaʻe, ma tuʻufaʻatasia galuega tau pulega eseese. Fa'aeteete ma fa'ata'ita'i ina ia fa'aleleia atili le tulaga o le pulega o atina'e. Ou te faʻamoemoe i le faʻatinoina o lenei galuega faʻaleleia lelei, e mafai e tagata faigaluega uma a Lesite ona vaʻai i lo latou tuputupu aʻe ma suiga, iloa le faʻasoa, galue lelei, faʻatino lelei, faʻasalaina i latou lava, ma ausia se oso maualuga.

04
05

"Mai le taimi nei, o le a ou matua usitaʻia tulafono a le kamupani, faʻalauiloa atoatoa, lagolago ma galulue faʻatasi ma le faʻatinoina ma le atinaʻeina o galuega faʻaleleia lelei, ma faʻataunuʻuina oʻu tiute. e mautinoa lava matou te mafaia Lesite e o'o atu i le alamanuia Tulaga muamua o le pulega. O i latou uma na auai i lalo o le taʻitaʻiga a le kamupani na faia se tautoga ma le saini saini. Na faia e le au auai se tautoga malosi ma folafola atu o le a latou tuleia le fonotaga amata o le pulega lelei i se tumutumuga.

Taumafai mo le atoatoa, saili mea moni mai mea moni ma fatuina oloa lelei

06

E tusa ai ma le tulaga moni o le pulega o le gaosiga o aʻoaʻoga, na tuʻuina atu e le faatonu o fale gaosi oloa Nie Qiuguang manaoga maualuga i le auala e faʻatonutonu ai le gaosiga o faleaoga, mea e manaʻomia, faʻatauga o meafaitino, pulea lelei, ma le puleaina o faleteuoloa. Na ia fa’ailoa o le fa’atinoina o le pulega fa’amamafa o se avanoa lea mo suiga. I le si'osi'omaga lavelave o maketi o lo'o iai nei, o le fa'alagolago i le pulega fa'amamaina e mafai ona fa'aitiitia ai tau, fa'aleleia le lelei, ma fa'ateleina le lelei. O lo'o iai le fa'amoemoe o le a fa'atino e le aufaigaluega uma le fa'atonuga lelei ma le maualuga o le 6S faiga, fa'alelei sini, fa'apalapala i tulaga eseese, ma fa'atino lelei, ina ia mafai ai ona maua ni oloa e sili atu ona lelei mo Lesite i le lumana'i, ma agaʻi atu i le sini o le auauna atu i le lalolagi. I le taimi lava e tasi, na faʻaalia ai foi le faʻalagolago ma le maualuga o faʻamoemoega a Hongbo Consulting. Ou te talitonu i lalo o le taʻitaʻiga a le 'au a le Hongbo Consulting, o le a fausia ai se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga talafeagai mo Lesite, lea o le a faʻavaeina ai se faavae mautu mo le faʻaleleia o fuafuaga a le kamupani!

07

"O le pulea lelei o le autu autu lea o pulega faasaienisi ma o se suiga tele i le gaosiga a le kamupani. O galuega faatino tau pulega e taulai atu i le faatinoga. . Fa'alauiloa malosi le fa'atinoina atoatoa o le puleaina o mea'ai.” Na faaiuina e le Sui Pule Sili o Yu Han, "I le avea ai o se tagata Lesite, e tatau ona tatou manatua i taimi uma o tatou manaʻoga muamua. Naʻo le malamalama atoatoa i le taua o le faʻatinoina o le "pulea o meaʻai" e mafai ai ona tatou faʻatinoina galuega tau pulega eseese. Faʻatino, faia le atinaʻe fetuutuunai i le tulaga fou ma suiga, ma siitia le pulega o pisinisi i se tulaga fou vave I le faagasologa o le pulega, e tatau ona lelei i le faaaogaina o faamatalaga e tautala ai, ma faia faaiuga talafeagai ma faaiuga e faavae i luga o faamatalaga. Fa'ai'uga. Se'i vagana ua fa'ai'uina le fa'ai'uga, ma mai tua i luma, e mafai ai ona tatou fa'atulagaina le fa'atinoga o fuafuaga, i lea la'asaga ma lea la'asaga, ausia le sini ma iloa le mea sili."

Fuzhou Lester Plastic Welding Technology Co., Ltd. o se atinaʻe faʻatekonolosi maualuga faʻapitoa i suʻesuʻega ma atinaʻe, gaosiga ma auaunaga faʻapitoa faʻatalanoaina o palasitika uelo ma mea faʻamafanafana fale gaosimea. O loʻo i ai i le kamupani se vaega R&D malosi, meafaigaluega gaosiga faʻapitoa ma se faʻatonuga lelei atoatoa. I le avea ai o se taʻitaʻi i totonu o fale gaosi palasitika uelo, o le a matou tuʻuina atu i tagata faʻatau oloa muamua-vasega ma fofo ma le poto faʻapitoa faʻapolofesa ma auaunaga faʻapitoa.


Taimi meli: Ian-07-2021