АпликацијаАпликација

МИСИЈА

ИЗЈАВА

Fuzhou Lesite Plastics Welding Technology Co., Ltd. како членка на кинеската асоцијација за геосинтетичко инженерство и кинеската национална асоцијација за градење водоотпорност е високотехнолошка компанија специјализирана за истражување и развој на опрема за пластично заварување, производство и техничка консултантска услуга за машини за пластично заварување и индустриски опрема за греење.

Истакнати производиИстакнати производи

неодамнешна

ВЕСТИ

 • Лезит ве поканува да ни се придружите на водоотпорната изложба во Кина во 2023 година

  Долгоочекуваната „Водоотпорна изложба во Кина 2023“ ќе започне, со темата „Нови стандарди, нови можности и нова иднина - инженерски водоотпорни системски решенија под системот за задолжителна спецификација на целосниот текст“.Ќе претставува празник на енџи...

 • DOMOTEX Asia 2023 Директен напад |Lesite ве води да ги истражите врвните трендови и заедно да бидете сведоци на просперитетот на индустријата

  DOMOTEX Asia 2023 се отвори величествено на 26-ти јули во Меѓународниот конгресен и изложбен центар во Шангај.Здружувајќи се со BUILD ASIA Mega Show, со изложбена површина од 300.000 квадратни метри, собравме над 2500 излагачи од возводно и низводно на целата индустрија во ...

 • 【 7.2 D43 |Покана за изложба 】 Лезит и ти се среќаваме на меѓународната изложба за земјани материјали и технологија за поплочување во Кина во 2023 година

  Годишен настан на серијата „Азиско-пацифичка архитектура“ - 25-та кинеска меѓународна изложба на приземни материјали и технологија за поплочување (DOMOTEX Asia/CHINAFLOOR 2023) ќе се одржи на 26-28 јули 2023 година величествено во Националниот конгресен и изложбен центар (Шангај) со континуирано обновување на гло...

 • 2023CLCFСовршено затворање |Деби на LESITE Strength, возбудлив преглед

  2023 CLCF во хотелот Fuyue во Шангај.Форумот се фокусираше на темата „разбивање на ситуацијата и беснеење“, со суштински зборови „интегриран квалитет, градење бренд и стандарден квалитет“, за да се промовира развојот на домашната лабораториска конструкција.Форумот в...

 • Меѓународната изложба за гума и пластика во 2023 година заврши со успешен крај |Завесата нема да заврши, а иднината е уште поперспективна!

  Четиридневната меѓународна изложба за гума и пластика CHINAPLAS 2023 заврши совршено во 17:00 часот вчера (20 април)!Вкупниот број на посетители за 4 дена: 248222, а популарноста на изложбата продолжи да експлодира во изминатите четири дена.Прекуокеанските посетители се вратија во голем број,...